Bliv forbundet med dit samfund og din familie!

Familie og fællesskab er begge vigtige for mig. Jeg er taknemmelig for min familie, som altid er der for mig, uanset hvad. Jeg sætter også pris på det samfund, hvor jeg bor, som er fyldt med venlige mennesker, som altid er villige til at hjælpe. Jeg føler mig heldig at have både familie og fællesskab i mit liv. Jeg har arbejdet i mange forskellige job, hvoraf de fleste nød. Jeg har også mødt en masse fantastiske mennesker gennem mine rejser. Mit yndlingsjob var at arbejde med hjemløse og underprivilegerede i Toronto, hvor jeg oprindeligt kommer fra. Jeg føler, at det er det, Gud har kaldet mig til. Jeg er en stolt canadier og elsker mit land. Den sidste sommer havde jeg æren af at repræsentere Canada ved World Youth Day i Polen.

Dr. News & Sports: Cleveland Cavaliers vinder NBA-finalerne

Der er altid noget nyt at rapportere i sportens verden. Uanset om det er en rekordstor præstation, en uventet forstyrrelse eller et hjerteskærende tab, er sport en kilde til endeløs fascination og diskussion. Og takket være det digitale landskab i konstant udvikling, kan fans nu få deres rettelse af sportsnyheder 24/7, fra enhver enhed eller platform.
Dr. News er en førende kilde til sportsnyheder og information, der leverer de seneste overskrifter og dybdegående analyser om alle de store sportsgrene. Uanset om du er en die-hard fan eller bare tilfældigt interesseret i de seneste ting, har Dr. News dig dækket.
Vores team af erfarne journalister og insidere bringer dig seneste nyheder, ekspertanalyser og kommentarer, såvel som de seneste hold- og spillerstatistikker, ranglister, tidsplaner og handler fra hele verden.

BT News: Sådan får du de seneste nyheder fra BT

BT News er en tv-nyhedskanal i Storbritannien, ejet af BT Group. Kanalen blev lanceret som BT Sport News den 18. august 2013 og relanceret som BT Sport 2 den 1. august 2014. Kanalen er tilgængelig i Storbritannien på BT TV, Sky og Virgin Media. BT Sport 2 HD er en high definition simulcast af BT Sport 2, der sender i 1080i-opløsningsformatet. Kanalen blev lanceret den 11. august 2014 som en del af Sky Sports Pack. BT Sport 3 er en sports-tv-kanal, der drives i Det Forenede Kongerige af BT Sport, med dens programmering fokuseret på fodbold fra Premier League, UEFA Champions League og UEFA Europa League live-kampe (fra 2015-16), sammen med yderligere fodboldindhold fra Football League, Football Conference og Scottish Professional Football League.

Link til artiklen

denne her side