Lidt om massage priser

Massagepriser

En massage kan koste mellem 250-600 kr., afhængigt af massagetypen, længden af massagen og hvor du får massagen. Den mest almindelige type massage er svensk massage, som typisk varer 60 minutter. Priserne for en svensk massage kan variere fra 250-350 kr.

Faktorer prisen afhænger af

Massage er en sundhedsbehandling, hvis pris kan variere afhængigt af flere faktorer. Den første faktor er den type massage, der ønskes. F.eks. vil en svensk massage typisk koste mindre end en dybvævsmassage eller sportsmassage.

En anden faktor er, hvor massagen finder sted. En spa eller et resort vil tage mere for en massage end en mindre, uafhængig klinik.

Den tredje faktor er længden af massagen. De fleste massager er 60 minutter lange, men der kan også tilbydes 90- og 120-minutters sessioner

Den fjerde faktor er, om du har nogen sundhedsmæssige forhold, der kræver en særlig type massage. Desto flere du har, desto højere vil prisen typisk være.

En femte faktor er terapeutens erfaring og uddannelsesniveau. Igen handler det om, at jo mere erfaring og jo højere uddannelse, desto mere skal du forvente at komme af med.

Gode måder at reducere prisen på en massage

Der er et par måder at reducere prisen på en massage på. En måde er at søge efter rabatter. Mange kurbade og feriesteder tilbyder rabatter til førstegangsbesøgende eller til personer, der bestiller flere end én ydelse.

En anden måde at reducere prisen på en massage på er at bede om et pakketilbud. Nogle massører tilbyder f.eks. en pakke med fem massager til prisen af fire massager. Ellers er der også klippekort nogle steder mv.

En tredje måde at reducere omkostningerne på er ved at finde et billigere sted. Nogle steder, der tilbyder billig massage, er f.eks. mobile massører, kommunale centre, skoler og hospitaler.

En fjerde måde at reducere omkostningerne ved en massage på er at gøre det selv. Dette er måske ikke muligt for alle, men hvis du er i stand til at give dig selv en massage, kan det spare dig en masse penge relativt hurtigt.

Besøg massage-valg.dk for langt mere information om massagens vcerden.