Mere sjov i soveværelset

Når det kommer til aktiviteten i soveværelset, så skal man holde tingene kørende. 

Hvis man lever i et forhold og tror det hele kommer flyvende af sig selv, så er man nok hurtig single igen. Et forhold kræver tid og opmærksomhed. Det er lidt som kvinder kender det fra deres negle og mænd fra deres alufælge. Tingene skal holdes ved lige og der skal nusses lidt om for at det bare er mere lækkert. 

Et forhold kræver at man bruger tid på sin kæreste eller kone/mand. Der skal gives noget opmærksomhed og den skal gerne være udelt med jævne mellemrum. Kvinder lægger sjældent skjul på de elsker det, men mænd er ikke anderledes, selvom de ikke siger det. 

Det kan være dates, eller en weekend væk sammen, der lige giver frisk energi til forholdet. Det kan dog også være at man lige skal give den lidt ekstra gas på den frække side. Intet svejser dig mere sammen med din partner end et fungerende sexliv. 

Hvad kan du gøre for at pifte sexlivet op?

Når det kommer til sexlivet, så kan man gøre 2 ting for at krydre det lidt. Der er beklædningen og der er sexlegetøj. Begge dele kan have en kraftig virkning på kvaliteten. Kvinder kan blive helt rundt på gulvet af en mand i skjorte. Mænd bliver omvendt ret vilde i varmen, hvis hun har noget frækt lingeri på. Det kan være forskellig hvad stil de tænder på. Hovedsagen er dog at det er frækt. 

Går man sexlegetøj-vejen, så er der mange forskellige typer man kan bruge. Det kan være en helt almindelig dildo, det kan være en vibrator specielt til par. Det kan også være i hopper på den lidt dominante vogn og prøver noget bondage. Specielt dominans kan have en super god virkning på forholdet. Hun ser ham pludselig som en dominant han igen, hvilket også følger med uden for soveværelset.