Sådan fik jeg penge til mit kørekort

Jeg er en ung dreng på 19 år som går på en stx uddannelse.

Hele mit liv har jeg altid tænkt på at få et kørekort, det er ikke fordi at jeg hver dag kun har haft den tanke og at den har fyldt i alt jeg laver.

Men man har vel altid haft en lille tanke i baghovedet om dagen man endelig var gammel nok til at køre bil.

Nu hvor jeg går på gymnasiet og er sammen med andre 17-19 årige elever, kan jeg godt mærke at vi er kommet til en tid hvor de fleste enten har kørekort eller er i gang med at tage det.

Mange af mine venner som jeg normalt er sammen med efter skole osv, er begyndt at sige hver gang jeg spørg dem om vi skal tage ud “jeg skal til køretime” eller noget andet som har noget med kørekortet at gøre.

Jeg kan mærke at det fylder meget i min omgangskreds og at tanken om et kørekort vokser på mig.

Hele mit liv har jeg været vant til at tage bus og tog og offentligt transport generelt hvor jeg nu kan se at vi i stedet bare sætter os ind i en bil og køre derud.

Det har fået mig til at tænke på at få mit eget kørekort, jeg ville ikke være afhængig af at de andre skal kunne køre mig, eller at jeg skal jeg tage bussen alene hvor de andre kan køre.

Så det at få et kørekort er noget jeg gerne ville havde da jeg tænker det ville gøre stor gavn for mig selv.

Jeg er stadig studerende og tjener derfor ikke alt for mange penge, men jeg fandt den her hjemmeside som ville kunne give mig et lån så jeg søgte på Letfinans.dk og nu glæder jeg mig bare til at starte.